OBRAČUN BODULA I NAVIJAČA ŠIROKOG BRIJEGA: Psovali mu "balijsku majku"

Izljev ostrašćenog nacionalizma u Širokom Brijegu

  • Sport

  • 28. Nov. 2021  28. Nov. 2021

  • 5

Široki Brijeg je na Pecari savladao ekipu Sarajeva u derbiju kola rezultatom 2:1.

Iako je teren bio težak za igru igrači obje ekipe su dali svoj maksimum, a na kraju su domaći slavili pobjedu i tri osvojena boda

Darko Bodul dobio je crveni karton nakon udaranja protivničkog fudbalera, a prilikom izlaska sa terena došlo je do nemilih scena, prenosi Sport1.

Nekoliko navijača tima sa Pecare krenulo je u verbalni obračun sa Bodulom. Veznjak Sarajeva im nije ostao dužan, a samo brza reakcija redara je spriječila eventualni ulazak nekoga od njih na teren i fizički sukob što bi bacilo dodatnu mrlju na cijeli susret.

Vrhunac je bilo psovanje "balijske majke" Bodula, gdje je jasno vidljivo da oni koji to izgovaraju ne znaju o čemu pričaju i gdje su došli.

Duboko se nadamo da ćemo se jednom za sva vremena riješiti prošlih vremena, barem na stadionima u BiH.

Pogledajte videoprilog

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...