NOVA BLAMAŽA PREMIJERKE SRBIJE: Ana Brnabić tvrdi da bager u Šapcu nije krenuo kroz gomilu, nego je išao...

Premijerka je rekla da ne zna ko je aktivista Srpske napredne stranke, kao i da ne zna ko su bili ostali koji su letvama i čekićima pošli na demonstrante.

  • Regija

  • 29. Nov. 2021  29. Nov. 2021

  • 3

Ana Brnabić, premijerka Srbije, izjavila je da bager u Šapcu "nije krenuo kroz gomilu" i ocijenila da je on išao "dva-tri kilometra na sat da slučajno nekog ne bi povrijedio".

“On je bagerom išao bukvalno, ja mislim dva-tri kilometra na sat, dakle išao je polako, polako, polako”, rekla je Brnabić televiziji Happy.

Premijerka je rekla da ne zna ko je aktivista Srpske napredne stranke, kao i da ne zna ko su bili ostali koji su letvama i čekićima pošli na demonstrante.

“Ako on, čovjek, treba da krene na posao i ima nešto da radi taj dan i na taj posao ne dođe zbog 20, 50 ili 100 ljudi koji su blokirali taj put i on izgubi posao. Ko je onda kriv i kome on da se žali”, upitala je Brnabić!?

Bager koji je krenuo na okupljene građane tokom blokade saobraćaja u Šapcu vozio je, kako su ranije prenijeli mediji, Nebojša Stojićević Jarin, šabački naprednjak.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...