OVO SE TRAŽI: J.Lo u "magičnim" trapericama u kojima svaka žena može izgledati mršavije (FOTO)

Upravo su ovo jedne od onih magičnih traperica u kojima svaka žena izgleda mršavije, pogotovo uz dobar odabir obuće.

  • Žena

  • 29. Nov. 2021  29. Nov. 2021

  • 1

Ljubav između latino dive Jennifer Lopez i glumca Bena Afflecka i dalje cvjeta. Par svaki slobodni trenutak provodi zajedno pa se tako Ben dopratio Jennifer na snimanje u jedan losanđeleski muzički studio.

J.Lo i dalje radi punom parom. Trenutno snima svoj novi film "The Mother" u produkciji Netflixa zbog kojeg je posljednjih mjeseci često putovala u Kanadu, a priprema se i za promociju svog filma "Marry Me" čija se premijera očekuje 11. februara 2022. godine.

Naravno, nije zaboravila ni na muziku, a sudeći po odlasku u muzički studio, sigurno opet sprema neku poslasticu za svoje obožavatelje. Pjevačica je na snimanje došla u vrlo jednostavnoj kombinaciji, piše zadovoljna.hr.

Jennifer Lopez dolazi na snimanje u losanđeleski glazbeni studioJennifer Lopez dolazi na snimanje u losanđeleski muzički studio (Foto: Profimedia)

Vuneni pulover s visokim ovratnikom kombinirala je s trapericama te gležnjačama s vrtoglavom potpeticom i platformom. Pritom je odabrala jedan od modela traperica koji najviše laska ženskoj figuri.

Naime, nosila je model visokog struka s nogavicama koje se vrlo blago šire prema dnu, a na sebi imaju i strateški postavljene šavove koji se protežu duž cijele nogavice i tako u kombinaciji s platformama vizualno stanjuju izdužuju figuru.

Jennifer LopezStrateški postavljeni šavovi na trapericama stanjuju i produžuju figuru (Foto: Profimedia)

Upravo su ovo jedne od onih magičnih traperica u kojima svaka žena izgleda mršavije, pogotovo uz dobar odabir obuće. Naravno da efekt ne bi bio jednak uz npr. tenisice, ali zato je zagarantiran ako uz njih nosite obuću s visokom potpeticom.

Ben Affleck i Jennifer LopezBen Affleck i Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...