KLOPP O NAGRADI "FRANCE FOOTBALLA": "Njemu uvijek možete dati Zlatnu loptu"

Među milionima onih koji su iznenađeni pozicijama nogometaša u borbi za Zlatnu loptu je i Liverpoolov menadžer Jurgen Klopp.

  • Sport

  • 30. Nov. 2021  30. Nov. 2021

  • 0

Njemački trener najviše je iznenađen što je njegov igrač Mohamed Salah završio na sedmom mjestu iza osvajača Lionela Messija, drugoplasiranog Roberta Lewandowskog, trećeplasiranog Jorginha, četvrtoplasiranog Karima Benzeme, petoplasiranog N`Goloa Kantea i šestoplasiranog Cristiana Ronalda.

"Iznenađen sam Salahovom pozicijom. Novinari glasaju za Zlatnu loptu pa ako mislite da je Salah trebao biti bolje plasiran, onda ste trebali u to uvjeriti svoje kolege",  rekao je Klopp novinarima uoči gradskog derbija s Evertonom.

"Svake godine možete Messiju dati Zlatnu loptu za karijeru koju je ostvario, ali ako sad niste dali Lewandowskom, onda mu nikad nećete dati... I Salah je trebao bolje biti plasiran, tu nema dvojbe."

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...