HOROR U SPLITU: U Lidlu ubijena prodavačica, izbodena je nožem usred trgovine (FOTO)

Radi se o ženskoj osobi, zaposlenici trgovine. Krvavom napadu nožem je prethodila svađa, a nasilnika je savladao zaštitar.

  • Hronika

  • 30. Nov. 2021  30. Nov. 2021

  • 1

Ženska osoba napadnuta u trgovini Lidla u Splitu malo prije 15 sati podlegla je povredama od noža u splitskoj bolnici. Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija napadač je bivši partner, uhapšen je i zaplijenjen je nož kojim joj je nanio smrtonosne ozljede.

imageUviđaj u toku (Foto: Bozidar Vukicevic/Cropix)

Iz PU splitsko-dalmatinske su dobili dojavu o napadu u trgovini te su izašli na teren. Više detalja i okolnosti tek trebaju utvrditi.

imageFoto: Bozidar Vukicevic/Cropix

imageFoto: Foto: Bozidar Vukicevic/Cropix

Iz neslužbenih izvora saznaje se da je muška osoba navodno napala ženu nožem što je gledalo dosta kupaca.

- Ubo je više puta pri tom nerazgovijetno vičući - kazao je šokirani očevidac.

imageFoto: Foto: Bozidar Vukicevic/Cropix

Među svjedocima se prepričava kako je bilo više uboda, a police i pod su bili puni krvi. Iz onoga što je napadač vikao zaključili su kako se navodno radi o bivšem partneru, ali to će se utvrditi tek kada policija odradi svoj dio posla.

imageLidl u Poljičkoj ulici, Split (Foto: Foto: Bozidar Vukicevic/Cropix)

imagePolicija vrši uviđaj (Foto: Foto: Bozidar Vukicevic/Cropix)

Radi se o ženskoj osobi, zaposlenici trgovine. Krvavom napadu nožem je prethodila svađa, a nasilnika je savladao zaštitar uz pomoć nekoliko mladića koji su ga bacili na pod.

imagePolicija ispred Lidla na Poljičkoj cesti (Foto: Sasa Buric/Cropix)

Prema prvim neprovjerenim informacijama, napadač je i sebe pokušao ubosti nakon što je brutalno napao i povrijedio svoju žrtvu.

- Jadna žena, stajala je na nogama kada joj je napadač došao s leđa. Imao je kapu na glavi, nešto joj je vikao i izvukao nož. Užasno, užasno, ubo je puno puta! Još sam u šoku! - za Slobodnu Dalmaciju kaže djevojka koja je vidjela što se događalo.

imageFoto: Bozidar Vukicevic/Cropix

imageFoto: Bozidar Vukicevic/Cropix

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...