PROCURIO NOVI DRAMATIČAN SNIMAK: Pogledajte kako je Vučićev bagerista krenuo na narod… (VIDEO)

Sada se pojavio i snimak iz drugog ugla, koji svjedoči o tome koliko je situacija kod Šapca zapravo bila dramatična.

  • Regija

  • 01. Dec. 2021  01. Dec. 2021

  • 1

Region je potresen scenama koje su se u subotu odigrale na mostu kod Šapca, kada je razulareni bagerista krenuo na goloruk narod. I ko zna kakav bi epilog bio da se nije umiješao Dragan Milovanović Crni, koji je uspio zaustaviti bager i spriječiti katastrofu.

Sada se pojavio i snimak iz drugog ugla, koji svjedoči o tome koliko je situacija kod Šapca zapravo bila dramatična.

Nezadovoljni građani su se okupili u subotu na mostu kod Šapca kako bi blokirali saobraćaj i tako poslali poruku da su protiv zakona o referendumu i eksproprijaciji.

Mirno je bilo sve je do nekoliko minuta pred kraj protesta, kada je SNS-ovac Nebojša Stojićević bagerom krenuo na ljude. 

Iako su premijerka Srbije Ana Brnabić i predsjedinik te zemlje Aleksandar Vučić pokušali da ga opravdaju riječima da je išao "dva-tri kilometra na sat" i da je "mogao proći čime god je htio", snimak iz drugog ugla otkriva da je svako opravdanje za njegov bezuman čin uzaludno.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...