"SB" NA LICU MJESTA: Njemački ministar Michael Roth u Parlamentu BiH, pogledajte detalje...(FOTO)

U fokusu političkih razgovora su aktuelne teme i izazovi unutrašnje političke situacije u Bosni i Hercegovini.

  • Vijesti

  • 01. Dec. 2021  01. Dec. 2021

  • 1

Državni ministar u njemačkom Ministarstvu vanjskih poslova zadužen za Evropu Michael Roth u posjeti je Bosni i Hercegovini od 30. novembra do 2. decembra 2021. godine.

On je tokom jutarnjih sati već obavio nekoliko sastanaka. Fotoreporter “Slobodne Bosne” zabilježio je susret Rotha u Parlamentu BiH.

U fokusu političkih razgovora su aktuelne teme i izazovi unutrašnje političke situacije u Bosni i Hercegovini.

Kako je ranije planirano na kraju svoje posjete državni ministar Roth će Kantonalnoj upravi civilne zaštite Kantona Sarajevo uručiti donaciju Savezne Republike Njemačke u vrijednosti od oko 50.000 eura. Za navedeni iznos su kupljeni isušivači vlage koji će biti stavljeni na raspolaganje žrtvama poplava.

(SB)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...