NOVE INFORMACIJE: Mišo Kovač u boljem zdravstvenom stanju, danas...

Ovo nije prvi put da 80-godišnji pjevač ima problema sa plućima.

  • Estrada

  • 01. Dec. 2021  01. Dec. 2021

  • 0

Legendarni hrvatski pjevač Mišo Kovač u prošli četvrtak primljen je u splitsku bolnicu na odjel pulmologije, zbog sumnji na upalu pluća.

Nakon pretraga i negativnog testa na koronu, ispostavilo se da pjevač ipak nema upalu pluća. Njegovo stanje se popravilo, a supruga Lidija potvrdila je i da danas izlazi iz bolnice.

"Mišo je dobro, Bogu hvala, pa sam onda i ja dobro. Sutra izlazi iz bolnice", rekla je Lidija za hrvatske medije i dodala da je oporavak nasreću bio brz.

Ovo nije prvi put da 80-godišnji pjevač ima problema sa plućima.

Samo prije mjesec dana otpušten je iz bolnice u Splitu gdje su ga primili zbog respiratornih tegoba, a prije dvije godine bio je u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici za plućne bolesti. Ipak, sve se završilo u najboljem redu.

Pjevač je nedavno objavio i spotove za čak četiri pjesme, "Čuvajte mi pismu", " Ostala si uvijek ista", "Ako me ostaviš" i "Najljepše su oči moje majke", piše Klix.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...