LUDA NOGOMETNA NOĆ U ITALIJI: Majstorija Ibrahimovića u visokoj pobjedi Milana, Napoli doživio veliki šok u finišu utakmice (VIDEO)

Odigrane su još dvije utakmice 15. kola italijanske Serije A, a Milan je savladao Genou na svom terenu sa 3:0 i tako se primakao samo na bod prvoplasiranom Napoliju koji je doživio večeras veliki šok u finišu utakmice i remizirao je sa Sassuolom (2:2).

  • Sport

  • 01. Dec. 2021  01. Dec. 2021

  • 0

Genoa - Milan

Rossoneri su slavili na Luigi Ferraris sa 0:3, a Milan je u vodstvo doveo sjajni Zlatan Ibrahimović. Iskusni napadač postigao je majstorski pogodak u 10. minuti iz slobodnjaka. Uslijedila su dva gola Juniora Messiasa sudijskoj nadoknadi prvog dijela i u 61. minuti.

 

Rade Krunić, reprezentativac Bosne i Hercegovine,  odigrao je svih 90 minuta.

Sassuolo - Napoli

Nije bilo pogodaka u prvom poluvremenu utakmice Sassuolo – Napoli, a potom su u drugom dijelu gosti došli do prednosti od dva gola. Diaz je pogodio u 51. minuti, a potom Mertens devet minuta poslije. Činilo se da će Napoli doći do lagane pobjede, ali uslijedio je šok.

Prvo je Scamacca pogodio za 1:2 u 72. minuti, a potom je Ferrari u 89. minuti poravnao rezultat. Defrel je zatresao mrežu Napolitanaca u trećoj minuti sudijske nadoknade, međutim pogodak Sassuola je poništen nakon intervencije VAR-a i ostalo je 2:2.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...