"SB" ISPRED ZGRADE DELEGACIJE EU: Dragan Čović i Bakir Izetbegović stigli na sastanak (FOTO)

Kako javlja reporter "Slobodne Bosne", predstavnici opozicije su upravo napustili zgradu Delegacije EU.

  • Vijesti

  • 02. Dec. 2021  02. Dec. 2021

  • 2

Nastavljaju se pregovori u zgradi Delegacije EU. U zgradu su stigli predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović i Bakir Izetbegović, predsjednik SDA.

Ovo je četvrti dan zaredom da se vode pregovori. Danas će fokus biti blokada u Federaciji Bosne i Hercegovine. Prije dolaska Izetbegovića i Čovića u zgradi su stigli i Damir Mašić, zastupnik SDP-a u Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine, Sabina Ćudić, zastupnica Naše stranke u FBiH, Marinko Čavara (HDZ), predsjednik FBiH, Milan Dunović (DF), potpredsjednik FBiH, Sanela Prašović-Gadžo (SBB), zastupnica u Parlamentu FBiH. Kada je riječ o predstavnicima iz Stranke demokratske akcije (SDA), u zgradu Delegacije Evropske unije je stigla Alma Čolo, zastupnica u Parlamentu BiH. Na pregovore je stigao i Nenad Stevandić, lider Ujedinjene Srpske i zastupnik u Parlamentu BiH, Sredoje Nović, delegat u Parlamentu BiH iz SNSD-a te Borjana Krišto, zastupnica HDZ-a u Parlamentu BiH. 

Kako javlja reporter "Slobodne Bosne", predstavnici opozicije su upravo napustili zgradu Delegacije EU. Više detalja pogledajte u našoj fotogaleriji!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...