U TRI RAZINE OPREME I U ŠEST BOJA: Ovo je najjeftiniji sedmerosjed u Evropi

Jogger je jedan od najiščekivanijih noviteta.

  • Auto

  • 02. Dec. 2021  02. Dec. 2021

  • 0

S početkom decembra Dacia je objavila kako i hrvatski interesenti sada mogu naručiti svoj primjerak Joggera, i to po vrlo konkurentnoj cijeni, prenosi Index.hr.

Jogger je jedan od najiščekivanijih noviteta, što i ne čudi zbog najave kako se radi o najjeftinijem sedmerosjedu u Europi. Sada su poznate i cijene za hrvatsko tržište, a one kreću od 112.900 kn.  Prvi primjerci u salone stižu u ožujku iduće godine. 

Novi Jogger bit će dostupan u tri razine opreme: Essential, Comfort i Extreme te se može naručiti u šest boja, nemetalik bijeloj i metalik bojama (iron plava, terracotta smeđa, comet siva, moonstone siva i perla crna).   

Model se nudi s 1.0-litrenim benzinskim motorom TCe 110 i 6-stupanjskim ručnim mjenjačem koji sada u maksimumu daje 110 KS i 200 Nm. Tu je i benzinsko-plinska kombinacija ECO-G 100.

Izvedba s pet sjedala ima 708 litara prtljažnika, a s redom sjedala više kapacitet je 160 litara. 

Dacia Jogger starta cijenom od 112.900 kn, odnosno 115.900 kn s klima uređajem. Radi se o izvedbi s pet sjedala i ECO-G 100 motorom s plinskom instalacijom

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...