EPILOG DRAME U NEW YORKU: Naoružani muškarac ispred sjedišta UN-a...

Pregovarači su razgovarali sa muškarcem koji im je predao neke bilježnice prije nego što je spustio oružje i predao se.

  • Svijet

  • 02. Dec. 2021  02. Dec. 2021

  • 0

Naoružani muškarac koji se nalazio ispred zgrade sjedišta Ujedinjenih nacija u New Yorku se predao policiji, koja je izjavila da on nikada nije predstavljao prijetnju za javnost, navodi američki CBS New York.

Sjedište Ujedinjenih nacija u New Yorku je bilo zatvoreno te je saobraćaj u okolnim ulicama bio zaustavljen zbog naoružane sumnjive osobe ispred zgrade.

Iz predostrožnosti je na mjesto događaja poslana protubombaška jedinica, ali je iz policije rečeno da nema naznaka da je muškarac imao bilo kakvu eksplozivnu napravu, prenosi N1.

Pregovarači su razgovarali sa muškarcem koji im je predao neke bilježnice prije nego što je spustio oružje i predao se, piše  CBS New York.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...