SVEMU JEDNOM DOĐE KRAJ: „Merkel i Kurz su se danas povukli iz politike, kako će Vučić otići – vidjet ćemo…“

Srbija se pobunila u vezi sa stvarima koje nadilaze stranačke stvari i tiču se svakoga, i dok Vučić lično otvara svaki metar puta njegovi protivnici te puteve namjeravaju da blokiraju da bi, kako kažu, Srbija krenula pravim putem.

  • Regija

  • 03. Dec. 2021  03. Dec. 2021

  • 1

"Danas se veliki predizborni karavan predsjednika Srbije parkirao na jugu zemlje u Merošini, opštini poznatoj po višnjama. U pratnji dežurnih krivaca za prozivanje - Aleksandra Antića, Tomislava Momirovića i Zorana Drobnjaka, uz podršku novog ambasadora Evropske unije, presječena je vrpca na budućem autoputu prema Prištini", počeo je sinoćnju emisiju "Pregled dana" na Newsmax Adria Goran Dimitrijević.

„Najistaknutiji srpski profesor geografije opet je pred kamerama kinjio Drobnjaka, opet je nabrajao toponime, i šalio se sa ambasadorom. Stara ideja Vučića i Angele Merkel danas se ostvarila u prvom koraku, 8 godina poslije najave. I to u danu kada se dvoje važnih predsjednikovih evropskih političkih prijatelja povuklo iz politike, Merkel zbog penzije, a bivši austrijski kancelar Sebastijan Kurz zbog umešanosti u korupciju“.

„Kako će sadašnji predsjednik Srbije jednog dana otići iz politike vidjet ćemo. Srbija se pobunila u vezi sa stvarima koje nadilaze stranačke stvari i tiču se svakoga, i dok Vučić lično otvara svaki metar puta njegovi protivnici te puteve namjeravaju da blokiraju da bi, kako kažu, Srbija krenula pravim putem. Svako onako kako sanja, a narod kako mora“, završio je uvod u „Pregled dana“ Goran Dimitrijević. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...