SLIKALI SU TVOJE TIJELO ZA NEKE NOVINE: Zgodna partnerica premijerke Srbije iznenadila posljednjim potezom…

Milica inače radi u Centru za radiologiju i magnetsku rezonancu u Kliničkom centru Srbije i od porodice nikada nije krila vezu s premijerkom Srbije, no izbjegava javna pojavljivanja.

  • Estrada

  • 03. Dec. 2021  03. Dec. 2021

  • 0

Srbijanska premijerka Ana Brnabić i doktorica Milica Đurić prije tri godine su dobile sina Igora, a Đurić je sada prvi put javno progovorila o njemu.

Životna partnerica srpske premijerke Ane Brnabić, doktorica Milica Đurđić, krasi naslovnicu novog broja modnog časopisa L'Officiel. Đurđić je u intervjuu koji je dala za arapsko izdanje tog lista progovorila između ostalog o modi, srpskoj umjetnosti, kulturi, ali i o sinu Igoru kojeg je prije gotovo tri godine dobila s premijerkom Srbije.

Noizz.rs prenosi kako je Đurđić istaknula da voli modu, no nije njen rob te ne prati trendove. Kaže kako oblači ono što voli i u čemu se osjeća dobro. Ono u čemu najviše uživa u životu su odlasci na dva mjesta u Beogradu, na hipodrom i u Filharmoniju.

"Što se tiče Beogradske filharmonije, moj sin je obožava, voli muziku i često idemo tamo zajedno", rekla je Milica.

Milica inače radi u Centru za radiologiju i magnetsku rezonancu u Kliničkom centru Srbije i od porodice nikada nije krila vezu s premijerkom Srbije, no izbjegava javna pojavljivanja.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...