VUKANOVIĆ MU BAŠ NE VJERUJE: "Velika je sumnja da je došlo do sastanka Putina i Dodika, jer..." (VIDEO)

Vukanović je rekao da je Dodik u Rusiji prošao kao "bos po trnju".

  • Mini market

  • 03. Dec. 2021  03. Dec. 2021

  • 1

"Gospodin Dodik ranije se u više navrata sastajao sa Putinom, obično je to bilo u finišu neke izborne kampanje, jer Srbi su veoma bliski sa Rusima, i važno se sastati sa ruskim predsjednikom, to mu donosi  mnogo poena", rekao je gostujući u emsiji BHT1 uživo, poslanik u Narodnoj skupšini RS Nebojša Vukanović.

"Svaki put su se pojavile fotografije i snimci sa sastanka, vodio je sa sobom ekipe RTRS i ATV-a,  sada su u Moskvi ekipe RTRS i ATV-a i Suputnjika ali nema ni jedne fotografije. Ja sam objavio fotografije koje su pokrile jučer sastanak uz vijesti, ustvari isječena fotografija na kojoj su Putin, Dodik i Željka Cvijanović nastala je 2019. godine. Postavlja se logično pitanje,  ako je došlo do sastanka zašto se nisu fotografisali i zašto na sajtu ruskog predsjednika imate vijest da je razgovaro video-linkom sa svojim ministrom, a nemate da je imao direktan sastanak sa članom Predsjedništva BiH, to nekako daje sumnju da li je uopšte do sastanka došlo," istakao je Vukanović.

Vukanović je dodao da je Dodik čvrsto obećao Putinu da neće otvoriti vrata BiH NATO-u, a onda čim su prošli izbori pokleknuo je pod pritiskom zapada.

"Ove godine i prošle su usvojeni godišnji nacionalni programi, koji se kod nas zovu program reformi i pitanje je dana kada će BiH ući u NATO."

Vukanović je rekao da je Dodik u Rusiji prošao kao "bos po trnju".

"Velika je sumnja da je došlo do sastanka Putina i Dodika, jer nema nikakve potvrde, fotografije i snimka, ni na ruskom sajtu ruskog predsjednika očito da nije baš dobrodošao, kao i činjenica da Putin nije rekao ni jednu riječ nakon sastanka zvanično, pokazuje kakav je ugled Dodika u Moskvi i da je tamo prošao kao bos po trnju", rekao je on.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...