NE UČI NA GREŠKAMA: Sestra poznate pjevačice dva puta se razvela od istog čovjeka

Iako imaju dvoje djece, nepomirljive suprotnosti na kraju su učinile svoje.

  • Show

  • 03. Dec. 2021  03. Dec. 2021

  • 0

Kristina Bekvalac, sestra pjevačice Nataše Bekvalac i modna kreatorka, po drugi put se razvela od istog čovjeka, a sada je to potvrdila i na svom Instagram profilu.

Dok je odgovarala na brojna pitanja pratilaca, Kristina je bila surovo iskrena, pa je tako dobio odgovor i korisnik koji joj je uputio pitanje: “Zašto si se razvela?”

"Zato što nam više nije bilo lijepo",  odgovorila je kratko.

Nakon ovoga, modna dizajnerka je prokomentarisala i u kakvim su oni odnosima.

"Ivo i ja smo se rastali u normalnim odnosima i super funkcionišemo kao roditelji, a to je najbitnije", napisala je Kristina.

Kristina se inače razvela od Iva Martinovića sa kojim ima dvoje djece. Ni drugi pokušaj braka nije uspio. Naime, njih dvoje su se prije nekoliko godina razveli, da bi potom ljubavi pružili novu šansu. Iako imaju dvoje djece, nepomirljive suprotnosti na kraju su učinile svoje, pišu srbijanski mediji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...