NOVI SNIMAK VUČIĆA I NAVIJAČA ZVEZDE: Pucnji iz pištolja, hrvatski hit... (VIDEO)

Nevjerovatne scene šenlučenja, pucnjave, pijanstva, mogu se vidjeti na snimku.

  • Regija

  • 03. Dec. 2021  03. Dec. 2021

  • 2

Nakon što je Direktno.rs ekskluzivno pustio snimak sa proslave rođendana Danila Vučića, u restoranu "Grafičar", na kom se vidi naprednjački lider kako u huliganskom stilu sa Ultra bojsima pjeva "A sad adio", stižu nove šokantne snimke pucnjave i scena orgijanja.

Još jedan video procurio je u javnost, sa proslave rođendana mlađanog Danila Vučića, koju mu je oraganizovao otac, u restoranu "Grafičar",  piše Direktno.rs.

Nevjerovatne scene šenlučenja, pucnjave, pijanstva, mogu se vidjeti na snimku, čiji su glavni akteri Aleksandar Vučić i navijači Crvene zvezde Ultra bojsi.

Ono što je začuđujuće, jeste da je pjevana pesma "Za dobra stara vremena", zagrebačke grupe "Novi fosili".

Poznato je da naprednjački lider već godinama narušava ionako slabe odnose sa Hrvatskom, izazivajući nove podjele i mržnju, a i stalno voli da se takmiči sa komšijama, pa otud pitanje kako na slavljeničkom repertoaru baš pjesma iz Hrvatske.

Podsjetimo, Aleksandar Vučić je prije dva dana, baš na rođendan Danila, poručio svojim protivnicima da voli svog sina najviše na svijetu i obećao da će im pripremiti iznenađenje, kao njegov vid otpora napisima u medijima da je mlađani Danilo menadžer poznatim fudbalskim asovima, o čemu je pisala italijanska "La Republika".

Ako je ovo to iznenađenje, onda nismo iznenađeni, jer se ovo uklapa u imidž naprednjačkog vođe. Bahatost, primitivizam, podzemlje, kič...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...