OPTUŽENA ZA UBISTVO MOSTARSKOG UGOSTITELJA: Sunita Hindić opet pred Vrhovnim sudom FBiH

Pretres je zakazan nakon što je Vrhovni sud FBiH ukinuo presudu Županijskog suda u Mostaru.

  • Hronika

  • 04. Dec. 2021  04. Dec. 2021

  • 1

Za 29. decembar je u Vrhovnom sudu Federacije BiH zakazan pretres u predmetu protiv Sunite Hindić (23), optužene za ubistvo Nine Ivankovića (55), mostarskog ugostitelja.

Ovu informaciju je potvrdila mostarska odvjetnica Nada Dalipagić, njena braniteljica po službenoj dužnosti.

Pretres je zakazan nakon što je Vrhovni sud FBiH, razmotrivši žalbu Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije, ukinuo presudu Županijskog suda u Mostaru, izrečenu u ponovljenom sudskom postupku, a kojom je Hindić, poznata kao fatalna Sunita, bila osuđena na zatvorsku kaznu u trajanju od tri i pol godine, prenosi Bljesak.info.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...