S CRVENOG TEPIHA: Haljina koja će se posebno svidjeti ženama koje ne vole šarenilo (FOTO)

Radi se o kreaciji modne kuće Chanel iz njihove jesenske couture kolekcije.

  • Žena

  • 04. Dec. 2021  04. Dec. 2021

  • 0

Glumci Nicole Kidman i Javier Bardem u četvrtak su se pojavili na crvenom tepihu povodom premijere njihovog novog filma "Being The Ricardos" u New Yorku. U biografskoj drami glume američku glumicu Lucille Ball i njezina prvog supruga u suradnika Denija Arnaza.

Za ovu priliku Nicole Kidman odlučila se za eleganciju u bijelom s pokojim crnim detaljem i još jednom dokazala da ova svevremenska kombinacija boja savršeno funkcionira u raznim prigodama, piše zadovoljna.hr.

Na crveni tepih stigla je u jednostavnoj bijeloj haljini od satena koja je naglasila njezinu figuru. Na haljini dugih rukava isticao se donji drapirani dio i dvije duge crne mašne na bokovima koje su bile zaslužne za postizanje kontrasta.

Radi se o kreaciji modne kuće Chanel iz njihove jesenske couture kolekcije.

Uz haljinu glumica je iskombinirala crne štikle s remenčićima dizajnerice cipela Chloe Gosselin i srebrnu clutch torbicu ukrašenu kristalićima. Dodatak koji je bio točka na "i" glamurozne kombinacije bile su naušnice Ane Khouri.

Nicole Kidman u Chanel haljiniNicole Kidman u Chanel haljini(Foto: Profimedia) 

Da se kod slaganja ove modne kombinacije pazilo na svaki detalj dokazuje i crna  vrpca u glumičinoj poluraspuštenoj kosi koja se savršeno uklopila uz spomenute mašne na haljini.

Glumica je i mašnu u kosi uskladila s haljinomGlumica je i mašnu u kosi uskladila s haljinom(Foto: Profimedia) 

Dobro raspoložena glumica blistala je hodajući crvenim tepihom dok joj je društvo pravio jednako dobro raspoloženi Javier Bardem koji je na premijeru stigao u bordo sakou, bijeloj košulji bez kravate i crnih hlačama i cipelama.Nicole Kidman i Javier BardemNicole Kidman i Javier Bardem(Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...