NEVJEROVATNE SCENE: Vozač namjerno zgazio djevojku na kružnom toku dok su trajali protesti

Incident na kružnom toku se dogodio oko 15 sati i 20 minuta.

  • Hronika

  • 04. Dec. 2021  04. Dec. 2021

  • 0

Na kružnom toku na Novom Beogradu tokom blokade puta danas je povrijeđena djevojka. Na nju je jedan vozač namjerno krenuo automobilom i tom prilikom je oborio. Ona je vozilom Hitne pomoći prevežena u Urgentni centar.

Kako je objavila Nova.rs, incident na kružnom toku se dogodio oko 15 sati i 20 minuta.

Tokom prelaska građana preko pješačkog prijelaza, vozač automobila se nije zaustavio već je prednjim dijelom vozila udario djevojku, koju je oborio.

Hitna pomoć je došla na lice mjesta. Povrijeđena djevojka je odvezena u Urgentni centar.

Još jedan vozač pokušao je da prođe kod kružnog toka. Građani su međutim udarali po autu nakon čega je reagovala policija i legitimisala vozača.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...