ŠOK TRANSFORMACIJA: Adele pokazala šta šminka zapravo skriva

Da bi sve bilo plastičnije i da bi se jasnije vidjela sva magija šminke, Nikki je Adele našminkala samo jednu polovinu lica, a drugu ostavila sasvim bez makeupa.

  • Žena

  • 04. Dec. 2021  04. Dec. 2021

  • 1

Koliko šminka zapravo transformiše lik i kako skriva sve sitne nepravilnosti nedavno je pokazala pjevačica Adele. Nju je čuvena holandska youtuberka i šminkerka Nikkie de Jager našminkala, ali polovično.

Na YouTube poznata kao NikkieTutorials,  holandska šminkerka nedavno je izvela pravo malo čudo na poznatoj pjevačici.

U zajedničkom mini-projektu Adele je odlučila da pokaže svoje lice bez šminke kako bi istakla koliko zapravo makeup može da bude moćno sredstvo.

Da bi sve bilo plastičnije i da bi se jasnije vidjela sva magija šminke, Nikki je Adelw našminkala samo jednu polovinu lica, a drugu ostavila sasvim bez makeupa.

Na tu prvu polovinu je prvo nanijela podlogu, potom joj je naglasila obrve, koje Adele, kako kaže, i sama voli da oboji jer su prirodno blijede.

Potom je Nikki Adeline oči našminkala smoky eyes tehnikom dodajući crni eyeliner.

Nakon nekoliko završnih poteza i karmina, Adele se na kraju našalila i rekla da sa ovom polovičnom šminkom izgleda kao Joker, ali u pozitivnom smislu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...