DETALJI UŽASA IZ OKOLICE BERLINA: Muškarac ubio suprugu i tri kćerke?

Tijela peteročlane porodice koja su u subotu otkrivena u kući u mjestu Senzig u okolici Berlina imali su povrede od vatrenog oružja i ubodne rane.

  • Svijet

  • 05. Dec. 2021  05. Dec. 2021

  • 0

Radi se o bračnom paru, odnosno majci i ocu, te tri kćerke koje su imale 4, 8 i 10 godina.

Bračni par, oboje učitelji, i njihove tri kćerke su bili u kućnom karantinu zbog zaraze koronavirusom.

Glasnogovornik policije je rekao kako su mrtvi već nekoliko dana, a policija ne isključuje da je riječ o ubistvu i samoubistvu.

Sumnja se da je otac ubio svoju porodicu, a zatim presudio i sebi mada još uvijek nije poznato šta je uzrok ovog strašnog zločina, te nije poznato da li je ostavljena oproštajna poruka.

Kako piše Bild.de, komšije su primijetile kako niko nije izvodio psa u šetnju te da se djevojčice nisu igrale ispred kuće kako je to bilo uobičajeno u toj mirnoj ulici gdje je porodica živjela.

Komšija je kazao kako mu se učinilo kako je ranije čuo pucanj.

Nastavlja se istraga kako bi se došlo do saznanja šta se zapravo dogodilo u domu ove peteročlane porodice, prenosi Faktor.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...