DRAMA U HERCEGOVINI: Policija uhapsila dvije osobe zbog otmice

Policija u Gacku uhapsila je dvije osobe čiji su inicijali Đ. Š. i N. B. iz Trebinja koja su osumnjičeni za krivična djela otmica i narušavanje nepovredivosti stana, saopćeno je iz Policijske uprave Trebinje.

  • Hronika

  • 05. Dec. 2021  05. Dec. 2021

  • 0

Iz policije su naveli da je osoba čiji su inicijali S. M. jučer prijavila Policijskoj stanici Gacko da su u jednu kuću provalile nepoznate osobe, oko 22.30 sati, na području općine Gacko, gdje je trenutno boravilo sa osobom B. B.

“Nepoznata lica su prinudila lice inicijala B. B. da krene sa njima, a licu čiji su inicijali S. M. da krene sa svojim vozilom iza njih i da ne pokušava ništa”, naveli su iz Policijske uprave Trebinje.

Odmah po primanju prijave pripadnici Policijske stanice Gacko preduzeli su sve mjere i radnje sa ciljem pronalaženja otmičara, te su iste noći u 23.00 sata u mjestu Avtovac, kod Gacka, zaustavili vozilo “turan” u kojem su pronašli osobe Đ. Š, N. B. i B. B.

Osobe Đ. Š. i N. B. su odmah lišene slobode.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta od policijskih službenika Policijske uprave Trebinje, osobe čiji su inicijali Đ. Š. i N. B. će uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima otmica i narušavanje nepovredivosti stana biti predata u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom tužilaštvu u Trebinju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...