UŽASNE VIJESTI: Pjevač koji se takmičio u Zvezdama Granda izboden u predjelu grudnog koša, ljekari mu se bore za život

"Pacijent S. M. (27) primljen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine zbog ubodne rane sa lijeve strane grudnog koša".

  • Hronika

  • 05. Dec. 2021  05. Dec. 2021

  • 2

U masovnoj tuči koja se dogodila sinoć ispred kafića “Prag” u Spensu u Novom Sadu teško je povrijeđen pjevač Strahinja Mrđen, nekadašnji učesnik “Zvezda Granda”.

Strahinja je na svom profilu na Instagramu tokom prošle noći objavljivao nekoliko snimaka i fotografija iz provoda.

Inače, Strahinja je prije nekoliko godina, tačnije 2013. godine, oprobao sreću učešćem u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, ali se nije uspio istaći.

Strahinja je u sretnom braku od 2018. godine i ima malo dijete, a njegova sestra je poznata manekenka koja je do skoro bila u braku sa uspješnim igračem FK Crvena zvezda, pišu mediji.

Podsjetimo, tuča je izbila ispred lokala, a povrijeđen je još jedan mladić, koji je zadobio lakše povrede.

"Pacijent S. M. (27) primljen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine zbog ubodne rane sa lijeve strane grudnog koša. Nakon kliničkog pregleda, laboratorijskih ispitivanja i radiološke obrade verifikuje povreda srca i pluća te hitno indikuje i operativno liječenje.

U daljem toku nakon operativnog liječenja pacijent je hemodinamski nestabilan u teškom općem stanju i smješten na kliniku za intenzivnu terapiju i reanimaciju radi daljeg konzervativnog tretmana“, rekli su u PR službi UKC-a Vojvodine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...