„MRZIM DINAMO, SRPSKO IME TO…“: Nestvarni prizori sa dočeka igrača Hajduka na aerodromu, zapjevao i najbolji igrač "Bilih"

Hajduk je u velikom derbiju 18. kola HNL-a pobijedio Dinamo na Maksimiru 2:0 golovima Livaje u 60. minuti i Sahitija u sudačkoj nadoknadi.

  • Sport

  • 06. Dec. 2021  06. Dec. 2021

  • 0

S ova tri boda Hajduk je pretekao Dinamo i sad je treći na tabeli. Bila je ovo peta uzastopna pobjeda splitske ekipe otkako je na klupu sjeo Valdas Dambrauskas.

Među navijačima Hajduka vlada euforija, cijeli Split je na nogama, a navijači su sinoć stigli na aerodrom u Splitu kako bi pozdravili svoje heroje.

Najbolji igrač Bilih Marko Livaja imao je posebno mjesto, na ramenima navijača.

Ovoga puta snimljen je kako na ramenima navijača vrijeđa najvećeg rivala i pominje "srpsko ime"!

"Mrzim Dinamo, srpsko ime to", zapjevala je Hajdukova desetka skupa s navijačima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...