DETALJI AKCIJE "KODEKS": Poznata imena uhapšenih u Banjoj Luci

U toku su pretersi na 14 lokacija, koje koriste osumnjičene osobe, na području grada Banja Luka.

  • Hronika

  • 06. Dec. 2021  06. Dec. 2021

  • 1

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka realizuju operativnu akciju kodnog naziva „Кodeks“, a koja je usmjerena na otkrivanje kriminalne grupe koja se bavila neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga.

U toku su pretresie na 14 lokacija koje koriste osumnjičene osobe, na području grada Banja Luka.

Akcija se realizuje pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, saopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Kako saznaje Banjaluka.net uhapšeni su: Vladimir Zečić, Saša Mirković, Filip Bojić, Darko Jarić, Petar Marjanović, Aljoša Marić, Goran Đurica, Vladimir Zečić, Dragan Dragičević, Milorad Vuković zvani Luis. Luka Brković je obuhvaćen navedenom akcijom, ali se trenutno nalazi u inostranstvu, prenosi BN.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...