ODABRALA CLAUDIA SCHIFFER: Ove cipele mnoge žene ne bi nosile uz ovako glamuroznu haljinu, ali…(FOTO)

... Claudia se odlučila baš za baletanke.

  • Žena

  • 07. Dec. 2021  07. Dec. 2021

  • 0

U Londonu je održana premijera filma "The King's Man" redatelja Matthewa Vaughna. U pitanju je prednastavak filmova "Kingsman: Secret Service" iz 2014. godine i "Kingsman: The Golden Circle" iz 2017. godine, a premijeru originalno planiranu za februar 2020. godine omela je pandemija.

Glavne zvijezde filma Ralph Fiennes i Gemma Arterton blistale su na crvenom tepihu, ali svojom pojavom zasjenila ih je Claudia Schiffer.

Jedna od najuspješnijih manekenki svih vremena i supermodel iz zlatne generacije 90-ih došla je na premijeru kako bi podržala svog supruga Matthewa Vaughna, piše zadovoljna.hr.

Claudia Schifferu u haljini modne kuće BalmainClaudia Schifferu u haljini modne kuće Balmain(Foto: Guliver Image)

Predivna Claudia izgledala je senzacionalno u haljini modne kuće Balmain koji je kreativni direktor Olivier Rousteing za nju radio po mjeri.

Uska crna haljina bez rukava ukrašena je simetrično ušivenim bijelim perlama koje su u kombinaciji s kontrastnom bojom haljine stvorile fantastičan vizualni efekt.

I dok bi mnoge dame uz ovakav model haljine odabrale štikle, Claudia se odlučila za baletanke.

Claudia Schiffer odabrala je balerinke umjesto štikliClaudia Schiffer odabrala je balerinke umjesto štikli(Foto: Guliver Image)

Doduše, bile su to vrlo elegantne baletanke u crnoj boji s minijaturnom zlatnom potpeticom koje su također ukrašene bisernim perlama pa su se sjajno uklopile u ovaj stajling.

Baletanke definitivno nisu uobičajen odabir za glamurozne prigode kada su u pitanju slavne dame, ali Claudia nam je pokazala da i obuća s ravnim potplatama može biti dobar odabir u kombinaciji sa svečanom haljinom.

Claudia SchifferClaudia Schiffer (Foto: Guliver Image)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...