PROSINEČKI PRED UTAKMICU REAL - INTER: "Znao sam da će Džeko..."

Nekadašnji selektor Fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki govorio je o fudbaleru Intera i kapitenu reprezentacije Bosne i Hercegovine Edinu Džeki pred susret posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka u fudbalu.

  • Sport

  • 07. Dec. 2021  07. Dec. 2021

  • 0

Među pitanjima o Marcelu Brozoviću, Ivanu Perišiću i Luki Modriću našlo se ono o Edinu Džeki koji ove godine sjajno igra u dresu Intera.

“Pobijediti na Santiago Bernabeuu je uvijek komplikovano i zahtjevno. Ne samo Interu, nego svima. Ali ekipu koju je posložio Inzaghi je vrlo opasna. Svi su mislili da će prodaja Lukakua biti korak nazad za Inter, ali Džeku dobro poznajem jer sam ga vodio u reprezentaciji BiH. Znao sam da će Džeko postizati golove kao i ranije, jer Džeko je golgeter. Zato ne znam kako će večeras završiti, ali jedno sigurno znam, dobro ćemo se zabaviti”,  rekao je Prosinečki.

Očekuje se da će Džeko večeras u Madridu na terenu biti od prve minute kako bi svoj tim eventualnom pobjedom doveo do prvog mjesta u grupi koje bi olakšalo put u nastavku takmičenja.

(N1)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...