TUŽNA VIJEST IZ SARAJEVA: Preminuo profesor Ekonomskog fakulteta

Profesor dr. Milić Simić je uz akademsku izvrsnost bio i neposredni svjedok i sudionik razvoja bh. društva i njegove države.

  • Hronika

  • 07. Dec. 2021  07. Dec. 2021

  • 0

Danas je preminuo profesor dr. Milić Simić saopćeno je na Facebook profilu Ekonomskog fakulteta u Sarajevu.

"Svi mi, sadašnji i raniji uposlenici Ekonomskog fakulteta u Sarajevu zaduženi smo i njegovim djelom i njegovom plemenitošću i ljudskošću u svim poslovima i odnosima prema nama i studentima. Nezaboravna su njegova umijeća da pred svakim pitanjem smireno zastane i razmotri najbolji od mogućih odgovora, ali da nikada to ne nameće kao svoj autoritet. Upravo zato je svima nama bio važan učitelj o razgovoru i traženju rješenja prihvatljivog za sve. Tako je profesor dr. Milić Simić, uz akademsku izvrsnost, bio i neposredni svjedok i sudionik razvoja bosanskohercegovačkog društva i njegove države", piše u objavi.

Obavještavamo javnost da je danas preminuo profesor dr. Milić Simić. Svi mi, sadašnji i raniji uposlenici Ekonomskog...

Objavljuje Ekonomski fakultet Univerziteta u SarajevuUtorak, 7. prosinca 2021.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...