PUN POGODAK: Jelena Rozga nosi jedne od najpoželjnijih salonki na svijetu (FOTO)

Lijepa pjevačica odlučila se za efektno odijelo sastavljeno od predimenzioniranog cut-out blejzera, prsluka i hlača.

  • Žena

  • 07. Dec. 2021  07. Dec. 2021

  • 0

Jelena Rozga nije propustila predstavljanje nove kolekcije brenda H&M pod nazivom "Innovation Circular Design Story", koje se održalo u LEXART Skladištu kulture, izložbenom prostoru Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža u Zagrebu.

Kolekcija koja obuhvata žensku i mušku odjeću te modne dodatke rezultat je saradnje stilista Ibrahima Kamare i dizajnerskog tima H&M-a.

Komade iz nove kolekcije na zagrebačkom predstavljanju nosila je i Jelena Rozga. Lijepa pjevačica odlučila se za efektno odijelo sastavljeno od predimenzioniranog cut-out blejzera, prsluka i hlača.

Jelena Rozga na predstavljanju nove H&M-ove kolekcije u salonkama Manola BlahnikaJelena Rozga na predstavljanju nove H&M-ove kolekcije u salonkama Manola Blahnika (Foto: John Pavlish)

S obzirom na to da su odjevni komadi u ovoj kombinaciji bili poprilično neutralni kada je u pitanju boja, Jelena je svoje izdanje odlučila razigrati salonkama.

Nosila je salonke Hangisi legendarnog dizajnera Manola Blahnika, i to model presvučen satenom, kojim je Faca zaprosio Carrie Bradshaw u prvom filmskom nastavku "Seksa i grada".

Prema Blahnikovim riječima, ovaj je model inspirisan Napoleonom I. te Josephinom i Paulinom Bonaparte,  piše Zadovoljna.hr.

Salonke Hangisi dizajnera Manola BlahnikaSalonke Hangisi dizajnera Manola Blahnika

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...