KLUPKO SE ODMOTAVA: Uhapšeni u akciji "Kodeks" priznao krivicu

U ovoj akciji uhapšeni su i Milorad Vuković zvani Luis, Petar Marjanović, Aljoša Marković, Filip Bojić, Goran Đurica, Vladimir Zečić i Saša Mirković. Tokom pretresa policija je od njih oduzela oko dva kilograma narkotika.

  • Hronika

  • 07. Dec. 2021  07. Dec. 2021

  • 3

Darko Jarić koji je uhapšen u policijskoj akciji „Kodeks“ priznao je policiji da se bavio nedozvoljenom prodajom narkotika na području Banja Luke, otkriva banjalučki portal "Srpskainfo".

Podsjetimo, Jarić je jedan od devet osumnjičenih koji su privedeni u akciji „Kodeks“ zbog sumnje da su skoro dvije godine prodavali drogu na području Banja Luke.

Međutim, tokom kriminalističke obrade u policiji, on je odlučio da sve prizna.

– Jarić je u prisustvo svog advokata, priznao sve što mu policija stavlja na teret. Odgovarao je na sva pitanja koja su mu postavljena oko nabavke, prodaje droge, zarađenog novca i slično. Nakon toga pušten je da se u nastavku predmeta brani sa slobode – kaže izvor portala "Srpskainfo".

On dodaje da je još jedan uhapšeni odlučio da sarađuje sa policijom.

– Dragan Dragičević je takođe tokom kriminalističke obrade krenuo da sarađuje sa inspektorima i on će u nastavku predmeta biti svjedok, te je i on pušten da se brani sa slobode – pojasnio je izvor ovog portala.

Podsjetimo u ovoj akciji uhapšeni su i Milorad Vuković zvani Luis, Petar Marjanović, Aljoša Marković, Filip Bojić, Goran Đurica, Vladimir Zečić i Saša Mirković.

Tokom pretresa policija je od njih oduzela oko dva kilograma narkotika.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...