TONY CETINSKI ZAPRIJETIO: "Otkazat ću koncert ako ne ukinete Covid-potvrde"

Pjevač Toni Cetinski razmišlja o tome da otkaže koncert u Zadru koji bi trebalo da održi 22. decembra ukoliko uslov za ulazak na koncert bude Covid-potvrda.

  • Estrada

  • 08. Dec. 2021  08. Dec. 2021

  • 1

"Dragi svi, već se naveliko najavljuje moj nastup 22.12. na Adventu u Zadru, a da prilikom poziva niko nam nije spomenuo Covid-potvrdu koju je navodno potrebno pokazati prilikom ulaska na Advent na otvorenom prostoru. Da, dobro ste čuli, na otvorenom. Ugovor nije potpisan i neću ga ni potpisati ukoliko u istom neće pisati da famoznu potvrdu neće tražiti, jer naš obraz još uvijek nije na prodaju uprkos potrebama za radom i prihodima kojima hranimo svoje porodice", napisao je Cetinski u objavi na Facebooku.

Kako kaže, Covid-potvrda nije u skladu sa životnim uvjerenjima njegovih suradnika i njega, i podsjeća da su cijelu turneju u Sloveniji otkazali iz istog razloga. "Ko se u Boga uzda, gladi se ne boji", tvrdi Tony i ostalim kolegama želi lijep provod i praznike.

"Mi ćemo strpljivo čekati u nadi da ova noćna mora prođe, pa da se zabavljamo kao humani ljudi bez podjela i predrasuda te nepokolebljivi pred svojom jednako karakternom publikom. Ima nas više nego što neki misle ili bi željeli da nas bude. Blagoslovljen i čestit Božić svima ma gdje bili, voli vas vaš Tony",  poručio je pjevač.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...