NOVA PROVOKACIJA: Zastava Srbije okačena na bh. strani graničnog prelaza kod Bijeljine

Granični prelaz Pavlovića most nalazi se pored Bijeljine, a s druge srbijanske strane nalazi se Šabac.

  • Društvo

  • 11. Dec. 2021  11. Dec. 2021

  • 13

Čitatelji portala Klix.ba javljaju kako je zastava Srbije izvješena na Graničnom prijelazu Pavlovića most kod Bijeljine i to na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Kako je došlo do ovog incidenta još nije poznato, ali je sigurno prije svega, odgovornost Granične policije BiH. Pored zastave Srbije izvješena je i zastava bh. entiteta Republike Srpske.

Ovaj incident dolazi u osjetljivo vrijeme političke nestabilnosti u našoj zemlji, dan nakon skandaloznog zasjedanja NSRS u Banjoj Luci.

alt

(FOTO: Čitaljelj Klixa) 

Granični prijelaz Pavlovića most nalazi se pored Bijeljine, a s druge srbijanske strane nalazi se Šabac.

Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...