POTPUNO GOLA: Slavna pjevačica skinula sve sa sebe, ovako nešto još nije učinila…

Nedavno je otkrila i da će uskoro objaviti deveti studijski album na oduševljenje svojih obožavatelja, koji njezino novo studijsko izdanje očekuju već godinama.

  • Show

  • 12. Dec. 2021  

  • 1

Slavna pjevačica Rihanna poznata je po golišavim izdanjima, a na posljednjoj fotki svog brenda Savage X Fenty pozirala je potpuno gola. Dijelove tijela je prekrila remenjem i majicom koju je držala preko poprsja, a fotka je izazvala lavinu komentara njezinih vjernih obožavatelja.

Nedavno je Rihanna u svom rodnom gradu Bridgetownu proglašena nacionalnom junakinjom Barbadosa.

Također je otkrila i da će uskoro objaviti deveti studijski album na oduševljenje svojih obožavatelja, koji njezino novo studijsko izdanje očekuju već godinama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...