POZNAT DATUM I DETALJI POSJETE: Mađarski premijer Viktor Orban dolazi u posjetu Bosni i Hercegovini na poziv Zorana Tegeltije…

Mađarska je sve aktivniji faktor u političkim procesima u regiji, kao i u našoj zemlji, dok Orban trpi kritike zbog načina vladanja te vrijednosti koje zastupa.

  • Vijesti

  • 12. Dec. 2021  

  • 8

Mađarski premijer Viktor Orban u januaru će doći u službenu posjetu Bosni i Hercegovini.

Kako saznaje portal „Face.ba“ o dolasku Orbana Ambasada Mađarske diplomatskom notom obavijestila je Ministarstvo vanjskih poslova BiH.

Dolazak je planiran 25. januara 2022. godine, a mađarski premijer prihvatio je poziv predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Zorana Tegeltije (SNSD).

Podsjetimo, Mađarska je sve aktivniji faktor u političkim procesima u regiji, kao i u našoj zemlji, dok Orban trpi kritike zbog načina vladanja te vrijednosti koje zastupa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...