ANTIVAKSERI NAPALI SEVERINU ZBOG NAJNOVIJE OBJAVE: Pjevačica im nije ostala dužna

Severinina nova objava ražestila je antivaksersku ekipu.

  • Estrada

  • 12. Dec. 2021  12. Dec. 2021

  • 2

Na fotografiji se vidi pjevačica kako pozira u majici s natpisom “90’s Supermodel” te s torbicom na kojoj piše “Vaccinated and ready to mingle”. U prijevodu “vakcinisana i spremna za druženje”.

“Po tome se sada trebamo dijeliti, svrstavati u grupe? Vakcinisani i nevakcinisani, i da to ističemo? Na taj način podržavamo mobing, uskoro i u školama itd. Draga si mi, ali ovo je suvišno i nepreimjereno... ne pristaje ti”, “Sve koji sudjeluju u prisilnom vakcinisanju , sve koji podržavaju ubrizgavanje eksperimentalne vakcine unfollow!!! Nisu zaslužili da koriste svoje položaje za promoviranje nemoralnog, neprovjerenog i pogubnog za čovječanstvo! Pustimo takve neka se vakcinišu s 10 vakcina ako žele”, “Čemu ovaj tekst na torbi”, “Reklama za otrov”, pisali su razjareni antivakseri.

Zemlja je ravna ploča. Covid ne postoji. OmiCROn, miCROsoft=Bill Gates. Pametnom dosta!” brzo se oglasila Severina u komentarima.

Covid ne postoji, Zemlja je ravna ploča, internet ne postoji te ni ovo naše dopisivanje nije stvarno jer je sve osmislio Bill Gates… Pametnom dosta, a vi ste pametni – dodala je zatim još jednom.
Album?
Ono što je mnogima promaklo u ovom online jurišu antivaksera je opis fotografije.

“18.12.2021.”, kratko je napisala Severina.

“Izlazi li tad novi album?” zapitala se jedna obožavateljica, a Severina je ostala misteriozna. Naime, pjevačica je ranije objavila da je završila snimanje albuma, a mnogi sad s nestrpljenjem iščekuju njegovu objavu. Hoće li to zaista biti 18. decembra, ostaje da se vidi, piše Index.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...