OVO SE TRAŽI: Severina u hlačama za kojima se jednostavno morate okrenuti (FOTO)

Hlače visokog struka i skinny kroja imaju produžene nogavice s malim patentnim zatvaračem na samom dnu nogavice. Ovakvi modeli hlača neizbježno će zasjeniti sve ostale odjevne komade i dodatke koje nosite, ali tačno to i zaslužuju s obzirom na to koliko dobro izgledaju.

  • Žena

  • 14. Dec. 2021  14. Dec. 2021

  • 0

Fondacija "Ana Rukavina" i ovog decembra organiziuje akciju "Želim život", tokom koje se tradicionalno prikupljaju sredstva za rad Hrvatskog registra dobrovoljnih darivaoca matičnih stanica.

U saradnji s Novom TV priprema se i praznični program, koji će se emitovati 18. decembra.

Brojne muzičke zvijezde opet će pružiti podršku ovoj hvale vrijednoj inicijativi, a među njima će biti i Severina.

Pjevačica je svoje pratitelje na Instagramu pozvala da učestvuju u akciji.

Usput je podijelila i fotografiju sa snimanja programa na kojoj ima uistinu fantastičan stajling, u kojem su se najviše istaknule hlače.

U pitanju je model modne kuće Dolce & Gabbana u efektnoj nijansi vatrene crvene boje i s metalik finišem.

Hlače modne kuće Dolce & GabbanaHlače modne kuće Dolce & Gabbana (Foto: Mytheresa)

Hlače visokog struka i skinny kroja imaju produžene nogavice s malim patentnim zatvaračem na samom dnu nogavice. Ovakvi modeli hlača neizbježno će zasjeniti sve ostale odjevne komade i dodatke koje nosite, ali tačno to i zaslužuju s obzirom na to koliko dobro izgledaju, piše Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...