"ŠTO BI BILO, KAD BI BILO": Supruga Dine Dvornika objavila fotografiju koja je izazvala mnogo emocija (FOTO)

"Često puta se uhvatim s tim mislima kad me neka situacija inspirira pa mi prođe kroz misli 'asti, a što bi Dino sada gušta", napisala je Danijela.

  • Show

  • 15. Dec. 2021  15. Dec. 2021

  • 0

Danijela Dvornik objavila je crtež na kojem se nalaze ona, njezin pokojni suprug Dino Dvornik te njezine unuke Balie i Lumi. Crtež je djelo jednog umjetnika koji se bavi porodičnim portretima.

"Što bi bilo, kad bi bilo. Tako bi se mogla nazvati ova fotka. Koliko god to nekima bilo morbidno, meni je fora. Makar ga i ovako oživjeli na crtežu", napisala je Danijela uz objavu crteža. 

"Ne možeš, a da se ne zapitaš što bi bilo u tom trenutku ili što mu je prethodilo, možda nam je Ella uvalila djecu da ih čuvamo, a mi iskoristili situaciju i opalili selfie prije nego nas skroz djeca ne iznerede. Često puta se uhvatim s tim mislima kad me neka situacija inspirira pa mi prođe kroz misli 'asti, a što bi Dino sada gušta'. Baš mi bude žao što unučice nije doživio, a i one njega. Svejedno, on je toliko bio poseban i potrudio se da ne bude zaboravljen u našim mislima i srcima", dodala je Danijela,  prenosi Index.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...