NEMA PREŽIVJELIH: U padu aviona devet mrtvih, među putnicima dvoje djece i poznati muzičar...

Mediji pišu da su među žrtvama portorikanski muzički producent i njegova supruga.

  • Hronika

  • 16. Dec. 2021  16. Dec. 2021

  • 0

Devet osoba, među kojima šest Amerikanaca, poginulo je jučer u padu aviona koji je iz Santo Dominga trebao poletjeti na Floridu, saopćila je aviokompanija Helidosa.

"Helidosa obavještava i žali zbog nesreće njenog aviona na aerodromu Las Americas (u Santo Domingu) u kojoj su poginuli svi putnici i članovi posade", navodi se u saopćenju.

Među putnicima dvoje djece

Kako se vidi iz manifesta leta koji su objavili novinari, posadu su činili dva pilota i domaćica aviona, a među šest putnika bilo je dvoje djece, od 4 i 13 godina. Po tom dokumentu, avion je letio u Orlando, a kompanija navodi da je odredište bio Miami.

Mediji pišu da su među žrtvama portorikanski muzički producent Jose Angel Hernandez, poznat pod nadimkom Flow la movie, i njegova supruga.

Avion Gulfstream poletio je iz Santo Dominga i pokušao prisilno sletjeti zbog tehničkih problema, pišu novine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...