ZORA JE "LANULA", SUZA JE IZ OKA KANULA: Ministrici finansija u Vladi RS-a Zori Vidović tokom skupštinske rasprave o budžetu omakla se psovka: "E j...vas on" (VIDEO)

Sve to je zabilježeno u direktnom TV prenosu iz skupštinske sale dok se vodila oštra rasprava o budžetu za narednu godinu i pratećim zakonskim aktima.

  • Mini market

  • 16. Dec. 2021  16. Dec. 2021

  • 2

Sinoć je nakon odgađanja i dugačke iscrpljujuće rasprave Narodna Skupština Republike Srpske na posebnoj sjednici usvojila Budžet za 2022. godinu u iznosu od 4,024 miliona KM, kao i Zakon o izvršenju budžeta za narednu godinu. Budžet je je obrazlagala i pred narodnim poslanicima "branila" Zora Vidović, ministrica finansija u Vladi Republike Srpske.

Nakon što su je diskusije i zahtjevi pojedinih poslanika iznervirali, ministrici Vidović se u jednom trenutku omakla kratka, ljutita psovka. "E j...o vas on", opsovala  je poluglasno, ali dovoljno razgovjetno. Nije međutim poznato na koga se psovka odnosila niti ko je "on"...

("SB")  

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...