U NAPUŠTENOM OBJEKTU: Pronađeno tijelo muškarca u Čapljini, sumnja se...

Nakon uviđaja koji su obavili pripadnici PU Čapljina utvrđeno je da se radi o J. J. (35) iz Metkovića, Republika Hrvatska.

  • Hronika

  • 16. Dec. 2021  16. Dec. 2021

  • 0

U Čapljini je u večernjim satima u jednom napuštenom objektu pronađeno muško tijelo.

Kako je potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, o tome je PU Čapljina u 16.55 sati obavijestio dežurni ljekar  Hitne pomoći u Čapljini. Tijelo je pronađeno u napuštenom objektu u ulici Gojka Šuška.

Nakon uviđaja koji su obavili pripadnici PU Čapljina utvrđeno je da se radi o J. J. (35) iz Metkovića, Republika Hrvatska.

Prema neslužbenim informacijama, najvjerovatnije je riječ o predoziranju, jer su uz tijelo pronađena upotrebljena sredstva za konzumiranje opojnih droga, piše Srpska.info.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...