URNEBESNO IZ SRBIJE: Nakon što je Vučić izjavio da bi se „objesio o luster“ počelo je ludilo na društvenim mrežama…

Snimka njegovog govora u kojem tužno gleda u pod dok izgovara ove riječi proširila se Twitterom.

  • Regija

  • 17. Dec. 2021  17. Dec. 2021

  • 1

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ponovno je hit na društvenim mrežama.

Energetsku krizu u Srbiji prokomentirao je riječima: "Ja sam pogriješio što nismo išli s 'Kolubarom B'. Slušao sam sve moguće ekologe, lažne stručnjake i strance koji su dolazili da mi sole pamet... Objesio bih se na ovaj najbliži luster ovdje, samo zato što sam ih sve slušao. Sve sam znao da lažu, pa smo srećom pokrenuli "Kostolac", inače sad ne bismo ni imali struje".

Snimka njegovog govora u kojem tužno gleda u pod dok izgovara ove riječi proširila se Twitterom.

U Srbiji ne prestaju s šalama na Vučićev rečun, a mnogi su podijelili fotografije raznih lustera o koje se Vučić "planirao" objesiti...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...