VULIĆKA SE OBRUŠILA NA IZETBEGOVIĆA: "Sram Vas bilo, istjerali ste nas..."

Ona je upitala Izetbegovića kako bi bilo da Srbi pozovu rusku vojsku da zauzme grad koji je on privatizovao, njen rodni grad Sarajevo.  

  • Mini market

  • 17. Dec. 2021  17. Dec. 2021

  • 14

Poslanica SNSD u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić rekla je da predsjednik SDA Bakir Izetbegović ima bar malo karaktera, a ne krizu identiteta pozivao bi na dijalog, a ne na sukob u BiH.

Komentarišući Izetbegovićev poziv NATO savezu i EUFOR-u da pojačaju svoje prisustvo u BiH, posebno na području Brčko Distrikta jer je, kako kaže, Narodna skupština Republike Srpske ušla u “crvenu zonu”, Vulićeva je upitala da li to Bakir hoće da tenkovi EUFOR-a i NATO-a djecu prate u školu ili da tjeraju Srbe preko Save glavom bez obzira?!

"Sram Vas bilo, gospodine Izetbegoviću! Istjerali ste nas iz Sarajeva. Zatrli trag Srbima, sada biste vršljali po Brčko Distriktu. Građana sa državljanstvom Republike Srpske je oko 30.000 u Brčko Distriktu i svi mi Srbi stojimo rame uz rame sa svima njima. Neće Srbi u Brčko Distriktu biti glineni golubovi u rukama SDA, niti ćete nas na najveće hrišćanske praznike ubijati što ste kroz istoriju radili", rekla je Vulić za "Srnu".

Ona je upitala Izetbegovića kako bi bilo da Srbi pozovu rusku vojsku da zauzme grad koji je on privatizovao, njen rodni grad Sarajevo.  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...