MOŽE LI NIŽE: Vučićevi tabloidi bjesomučno linčuju uglednu glumicu Svetlanu Cecu Bojković

Poslije svega se samo postavlja pitanje ima li kraja besramnim napadima i postoji li granica koja neće biti pređena u obračunu sa onima koji se drznu da kritikuju Aleksandra Vučića?

  • Regija

  • 18. Dec. 2021  18. Dec. 2021

  • 1

Mržnji koju ispoljavaju poslušnici Aleksandra Vučića ne nazire se kraj, pa na sraman i beskrupulozan način napadaju sve one koji ne misle kao naprednjački vođa, piše  Direktno.rs. Jučer je na meti bio naš proslavljeni redatelj Goran Marković, a danas legendarna glumica Svetlana Ceca Bojković. Pa, ima li kraja toj mržnji tabloida koje kontroliše Vučić?!

alt

Zamislite, Svetlana Ceca Bojković se našla na meti režimskih tabloida, tačnije Objektiva, jer je - nosila bundu?! A sve to se pravda "licemjerjem" i "lažnom borbom za ekologiju".

I to nije jedini napad na proslavljenu srbijansku glumicu, jer je taboid "Alo" dao sebi za pravo da je napadne zato što puši. Tada ju je propagandna mašinerija Srpske napredne stranke napala, jer se, kako su naveli, "bori za zdrav vazduh, a puši dvije pakle cigara dnevno".

alt

Taj, ali i ovaj najnovniji napad na Svetlanu Cecu Bojković pokazatelj je da nema granice koju režim neće preći kako bi se obračunao sa svima onima koji se ne slažu sa Aleksandrom Vučićem.

Inače, Ceca Bojković je samo posljednja u nizu velikana koja je prošla kroz "toplog zeca" tabloida pod kontrolom Vučića. Juče je na meti bio i Goran Marković, čuveni srbijanski redatelj, koga je na skandalozan način napala Darija Kisić Tepavčević, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

A prije njih, naprednjački jurišnici nisu se libili da napadnu Dragana Bjelogrlića, Jelisavetu Seku Sablić, Nikolu Koju, Dejana Bodirogu, Branislava Trifunovića, Tihomira Stanića...

Poslije svega se samo postavlja pitanje ima li kraja besramnim napadima i postoji li granica koja neće biti pređena u obračunu sa onima koji se drznu da kritikuju Aleksandra Vučića?

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...