LANA PUDAR IDE PO MEDALJU, PA PROZVALA DŽEKU I NURKIĆA: "Šta kažete?"

Mlada Mostarka se uoči utrke oglasila na Twitteru

  • Sport

  • 19. Dec. 2021  19. Dec. 2021

  • 2

U ponedjeljak ujutro našu sjajnu plivačicu Lanu Pudar, koja je nedavno osvojila bronzu na utrci 200 metara - delfin, očekuje nova utrka na SP-u u plivanju u Abu Dhabiju, u kvalifikacijama u disciplini 100 metara - delfin.

Mlada Mostarka se uoči utrke oglasila na Twitteru i postavila pitanje bh. napadaču Edinu Džeki i najboljem bh. košarkašu Jusufu Nurkiću:

"Ljudi, sutra ujutro plivam na 100 metara delfin. Hoćemo li ići po još jednu medalju? Šta kažete?”, napisala je Pudar na Twitteru i tagovala Džeku i Nurkića, koji su bili inače među prvima koji su joj čestitali na trećem mjestu prije nekoliko dana."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...