PONIJELA GA ATMOSFERA: Nakon incidenta, oglasio se i Gibonni (FOTO)

Nakon što je prvo društvene mreže, a zatim i medije obišla snimka Gibonnija kako u žaru nastupa hoda po stolu i gazi hranu, pjevač je na sebe navukao brojne negativne komentare. Ponukan time sada se i javno izvinio za taj incident i priznao kako mu je žao.

  • Estrada

  • 21. Dec. 2021  21. Dec. 2021

  • 1

Na božićnom partyju u Laubi je nastupao, a okupljenom mnoštvu priuštio show kakav će još dugo pamtiti. Naime, pjevač je u jednom trenutku sišao s pozornice, popeo se na stol te nastavio s pjesmom i plesom, manevrirajući između tanjira, dekoracija i hrane koju nije tako uspješno izbjegao pa mu je cipela završila i u božićnom kuglofu i na šniti pršuta.

Ovakvo Gibonnijevo ponašanje mnoge je razljutilo, te je pjevač prozvan zbog gaženja hrane, a među negativnim komentarima našao se onaj Tije Mamić koja je na svom Instagram Storyju objavila:  'Ne znam što je tužnije, ekipa koja mu plješće, podržava i snima dok on gazi po hrani ili on sam koji to radi! Christmas u pravom duhu Božića'.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Screenshot Tia Mamić Instagram

Nakon što je snimka njegovog nastupa obišla društvene mreže i izazvala niz negativnih komentara, oglasio se i sam Gibonni.

"Nemam nikakvog opravdanja, mogu samo reći da mi je žao i da se ispričavam svima. Mene često ponese atmosfera, dogodi se neka vrsta ushita. Tako često uđem među publiku, znalo mi se već dogoditi da se popnem i na stol, no ovako nešto ne",  rekao je Gibonni za Večernji list."

'Prvo sam se popeo na stolicu, bilo mi je nisko, pa sam se podignuo na stol. Odjednom sam ugazio u dvije 'fete' pršuta, pa onda i kuglof. Tada nisam išao za tim, ali danas kad gledam snimku mi je stvarno žao. Nisam 'derle' da ne shvaćam situaciju. Pa ja bih prvi rekao 'ovaj nije normalan', da se radilo o nekom mom kolegi", dodao je pjevač.

Za kraj je zaključio: "Mogu se samo još jednom se ispričati i reći da mi je žao."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...