KRENUO PROGRAM "DODIKOVE" TELEVIZIJE: Na UNA TV Haris Džinović kuha, hrvatska novinarka traži "lice pravde", a tu su i Turci...

Podsjećamo, Una TV nije dobila nacionalnu zemaljsku frekvenciju ni u jednoj od država u kojoj emitira svoj program, a vlasnička struktura povezuje se s porodicom Dodik.

  • Estrada

  • 22. Dec. 2021  22. Dec. 2021

  • 4

Dugonajavljivana Una TV počela je s emitiranjem. Od 21. decembra gledatelje je tako dočekao program nove medijske kuće, koji se može pratiti putem specijalno kreiranih smart TV aplikacija (Samsung, LG, Android TV, Amazon Fire TV, HbbTV).

Programski sadržaj Una TV-a sastoji se od različitih emisija.

"UNA dan"

UNA dan informativni je program koji se emitira svake večeri u 20 sati, a koji donosi domaća i svjetska događanja na male ekrane.

"Lice pravde"

Mnogi su se pitali gdje je nestala poznata voditeljica Ivana Paradžiković, a odgovor su konačno dobili - voditeljica je i autorica emisije "Lice pravde" koja govori o kontroverznim temama, društvenim problemima, korupciji, nasilju ili kriminalu.

"Una, due, tre"

Aktualni dnevni događaji i teme s društvene, kulturne ali i estradne scene, okosnica su magazina “Una, due, tre”. Emisiju  u Hrvatskoj vodi glumica Samantha Reinhardt, a društvo u studiju pravit će joj i mlada zvijezda Devin Juraj. U Srbiji će voditeljica emisije biti glumica Anja Mit.

"Muštuluk"

 Tu je kulinarski show "Muštuluk" kojeg će voditi poznati pjevač Haris Džinović. Njemu će asistirati kuhar Marko Lukić Markoni koji je, kako navode s UNA TV-a, "pobjegao" iz jednog restorana u Firenci da bi asistirao pjevaču u ovome showu.

"21 odgovor"

Talk-show "21 odgovor" uređuju i vode Nevena Randeli, Dejana Rosuljaš i Sandra Pajović.

Podsjećamo, Una TV nije dobila nacionalnu zemaljsku frekvenciju ni u jednoj od država u kojoj emitira svoj program, a vlasnička struktura povezuje se s porodicom Dodik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...