BOMBA IZ ITALIJE: Miralem Pjanić se vraća u Seriju A?

Ime novog kluba će vas sve iznenaditi.

  • Sport

  • 22. Dec. 2021  22. Dec. 2021

  • 0

Legendarni Ukrajinac Andriy Shevchenko želi u redove Genoe dovesti bosanskohercegovačkog veznjaka Miralema Pjanića.

Ovaj 31-godišnji veznjak će najvjerovatnije napustiti Besiktas već u januaru, ali neće ostati u Barceloni što italijanski klub želi iskoristiti i dovesti ga u svoje redove. 

Njegova trenutna plata od šest miliona eura predstavlja problem za italijanski klub, no Italijani navode da postoji obostrani interes i da bi se sve moglo završiti na zadovoljavajući način.

Pored Pjanića, na listi želja nalaze se i Interov Matias Vecino, čiji ugovor sa Nerazzurrima ističe u ljeto 2022. godine, kao i Samu Castillejo iz Milana, te Andriy Yarmolenko iz West Hama. 

Genoa je trenutno na 18. poziciji na tabeli sa 11 osvojenih bodova iz 19 odigranih utakmica, a Spezia koja je u zoni spasa im bježi dva boda, piše Oslobođenje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...