ONA TO ZNA: Nina Badrić u moćnoj kombinaciji za koju je potrebno puno samopouzdanja (FOTO, VIDEO)

Fantastičnu blještavu kombinaciju Nina je već nosila u julu 2020. na koncertu u čast Olivera Dragojevića koji se održao u Veloj Luci.

  • Žena

  • 24. Dec. 2021  24. Dec. 2021

  • 0

Hrvatska pjevačica Nina Badrić na svom službenom profilu na Instagramu objavila je video s jednog snimanja. Pritom je pokazala i svoju odjevnu kombinaciju.

U pitanju je kombinezon s pripadajućim blejzerom, koji je za nju napravio riječki dizajner Juraj Zigman. Ovu fantastičnu blještavu kombinaciju Nina je već nosila u julu 2020. na koncertu u čast Olivera Dragojevića koji se održao u Veloj Luci.

Zlatni kombinezon ukrašen resicama tada je drugačije stilizirala i nosila s rastvorenim blejzerom, a ovaj put blejzer je u struku vezala remenom. Tako je malim detaljem u potpunosti osvježila svoje izdanje,  piše Žena.hr.

Nina često surađuje sa Zigmanom, koji već godinama niže modne uspjehe i na inozemnoj sceni, ali uvijek nađe vremena i za domaće klijentice.

Tako je upravo on bio zadužen sve kreacije koje je Nina prošle godine nosila na svojem koncertu u prepunoj Areni Zagreb, a odjenuo ju je i za veliki koncert u pulskoj Areni 2016. godine.

Nina sjajno nosi efektne kreacije, pa je lako isfurala i ovu šljokičastu kombinaciju koja ju je iste sekunde lansirala u centar pažnje. Mnoge dame ne osjećaju se dobro u tako blještavim izdanjima, ali nakon gotovo 30 godina vladavine muzičkom  scenom samouvjerena Nina s tim nema problema.

Nina Badrić 2020. u Zigmanovoj kreaciji

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...