GORICA DODIK O GODINI MANDATA DRAŠKA STANIVUKOVIĆA: "Jahanje ste zaboravili..."

Naime, ona je na svom Twitteru napisala “Jahanje u svakom smislu ste zaboravili navesti kao najveću promjenu koja se desila u GU”.

  • Politika

  • 25. Dec. 2021  25. Dec. 2021

  • 2

Gorica Dodik, kćerka člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, komentirala je promjene koje su se dogodile tokom prve godine mandata najmlađeg gradonačelnika u historiji Banja Luke Draška Stanivukovića.

Naime, ona je na svom Twitteru napisala “Jahanje u svakom smislu ste zaboravili navesti kao najveću promjenu koja se desila u GU”.

Nakon toga uslijedio je niz komentara ispod njenog tweeta, a samo neki od njih su “Ko tu nije normalan”, “Ubit će te ljubomora”, “Zaboravili ljudi”…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...